Kolesarska oblačila iz naše proizvodnje so narejena po najvišjih standardih, kar se tiče uporabe materialov, ergonomije krojev, uporabe sublimacijskih barv na vodni osnovi s certifikatom in kakovosti šivanja. V ponudbi je praktično skoraj vsa možna kolekcija - deli oblačil, ki jih kolesar potrebuje v vseh letnih časih.

KOLESARSKE MAJICE

Osnovni kolesarski dres

Kolesarski dres namenjen tako rekreativcem, kot tekmovalcem. Odličen kroj, ki se prilega na telo, zadrga pa celi dolžini, na dnu majice nezdrsljiva elastika za boljši oprijem.

Sestava:
- material: 100% PL Multibava gr.MTQ 140

Tretma materiala - Rapid Dry

Tekmovalni dres

Zadrga po celi dolžini. Material je izredno zračen, na sprednjem in zadnjem delu majice ima v sestavi vlakna iz srebra, ki pripomorejo k boljšem transportu znoja na zunanjo stran majice, poleg tega pa deluje antibakterijsko. Ob strani dresa in v delu rokava je mrežica za še boljše zračenje.

Sestava:
-material: 97% PL 3% srebrova vlakna Slilver Aid gr.MTQ 125+
- material: 97% PL 3% EA

Aero dres

Aero dres je konstruiran za tekmovalce in tiste, ki bi bili radi hitrejši. Izredno lahek, mrežast material, ki je tudi izredno raztegljiv in se prilega po celi površini telesa. Na rokavih in spodnjem delu je dodana elastika za popolno prileganje. Sestava je microfibra, ki omogoča popolno zračnost in suhost na notranji strani majice. Za dodatno zračenje pa poskrbi mrežica ob straneh.

Sestava:
- material: 85% PL Microfibra 15% EA gr.MTQ 135+
- material: 97% PL 3% EA

Tretma materiala - Rapid Dry

 

KOLESARSKE HLAČE

Kolesarske hlače so izdelane iz visoko kvalitetne SportLycre, ki nudi odlično prožnost - 4 way Strech. Ima ustrezen UV faktor 50+ in je izredno udobna za nošenje. Naramnice so izdelane iz materiala mesh.

V vse naše hlače všijemo podlogo, ki je visoko antibakterijska, vrhnja plast prevlečena s karbonskimi vlakni (Resistex Carbon), ki še dodatno poskrbijo za antibakterijsko zaščito in imajo visoko sposobnost odvajanja odvečne vlage - znoja navzven.

KOLESARSKA MAJICA Z DOLGIMI ROKAVI

Kolesarska majica z dolgimi rokavi namenjen tako rekreativcem, kot tekmovalcem. Odličen kroj, ki se prilega na telo, zadrga pa celi dolžini, na dnu majice nezdrsljiva elastika za boljši oprijem.

Sestava:
- material: 100% PL Multibava gr.MTQ 140

Tretma materiala - Rapid Dry

WIND - WATER PROOF JAKNA

Dvonamenska kolesarska jakna WIND - water proof . Jakna je primerna za hladnejše dni in slabo vreme. Ima snemljive rokave, kar pomeni, da se jakna spremeni v topel brezrokavnik s kratkimi rokavi. Na zadnji strani je jakna podaljšana zaradi zaščite pri vožnji v dežju. Zadaj so trije žepi in odsevni-reflektivni trak.

Sestava:
- material: 82 % PL 18% PU gr. MTQ 260

BREZROKAVNIK

Izredno prilagojen kroj za kolesarje, ki omogoča prileganje telesu, ter preprečuje ohlajanje telesa ob hladnejših dnevih in spustih v dolino.

Sestava:
- material: Wind-Water proof 82% PL, 18 PU gr.MTQ 220
- material: Sport Lycra 86% PL, 14% EA gr.MTQ 200

KOLESARSKI DODATKI

Kot dodatek vašemu kolesarskemu dresu obvezno spadajo še kolesarski rokavčki, nogavčki, kolenčniki, kapa, šal - ruta.

Vsi dodatki so izdelani iz Sport Lycre ali termo Sport Lycre, le šal - ruta iz micro vlakna.

KOLESARSKE NOGAVICE

Posebno izdelane za kolesarjenje. Prilagojene ojačitve na najbolj obremenjenih delih in izredno zračne.

Sestava:
- material: 82% bombaž, 15% PA, 3% EA