Kolesarska oblačila iz naše proizvodnje so narejena po najvišjih standardih, kar se tiče uporabe materialov, ergonomije krojev, uporabe sublimacijskih barv na vodni osnovi s certifikatom in kakovosti šivanja. V ponudbi je praktično skoraj vsa možna kolekcija - deli oblačil, ki jih kolesar potrebuje v vseh letnih časih.
Lahkotnost gibanja je v tej športni panogi najbolj pomembna. To je bilo tudi naše vodilo pri kreiranju krojev in uporabi materialov. Oblačila so zračna in uporabljeni materiali, ki so telesu prijazni - odvajajo odvečno vlago iz površine telesa na zunanjo plast oblačil, kar pomeni, da nam je v vsaki fazi teka prijetno.
Pri smučarskem teku je najbolj pomembna lastnost oblačil zračnost in ohranjanje temperature (prepuščanje vlage iz telesa navzven in obenem nuditi zadostno ohranjanje telesne temperature). To dosežemo z uporabo ustreznih in kvalitetnih wind stop materialov, sport Lycre in termo sport Lycre. Telo nam bo hvaležno z uporabo teh oblačil, vi pa boste zadovoljni, ker vam bo prijetno in toplo pri nošenju.
Voda - kolo - tek. Vse te tri komponente so združene v eno oblačilo, ki mora imeti ustrezno plovnost, ergonomično oblikovanost, imeti sposobnost hitrega sušenja in udobnost v vseh treh panogah. Uporabljena je tudi posebna triatlonska podloga, ki je nemoteča pri teku in plavanju, obenem pa nudi udobje med kolesarjenjem.